Nyheter

Nyheter


Välkomna till oss på socionomdagarna i Älvsjö, vi finns i monter A07:12. Kom till oss så ska vi berätta varför vi gillar personlig service mer än algoritmer och så kan vi presentera Säkra samtal för er.

Åter igen, VÄLKOMNA!Säkra samtal gör det enklare för socialtjänsten, polisen, anhöriga och vårdgivaren att kommunicera med varandra. När båda vet vem de pratar med så kan man dela mer information öppet. Detta borde alla myndigheter tillhandahålla - trygghet för alla, en rättighet.Vi syns väl på HVB dagn i Göteborg den 15 september? Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig så är du välkommen till vår monter. Vi vill gärna förklara hur vi jobbar.Placeringsenheten tillsammans med CSI Sociala Insatser AB, ställer ut i     Lund på HVB och familjehemsdagarna den 20 april.

Välkomna och besök oss där.   


Alla våra medlemmar får åtnjuta bra rabbater på drivmedel (1.10 kr litern), Drogteser (20% rabatt) och personlarm, överfallslarm och hem larm) Hör av dig om du vill veta mer.


Behöver du hjälp med internkontroll eller problem med IVO, kan vi erbjuda hjälp via vårt samarbete Magnus Ohlson på HVB-konsulting.

                                                                                                            

Vi syns på socionomdagarna 22-23 november i StockholmVi hjjälper dig att hitta rätt vårdplats för rätt behov. Dygnet runt - året runt.    010-139 9000

HVB - Utredningar - Terapi - Stödboende - Familjehem - Skyddat boende - öppenvård


Utbildningar

Vi erbjuder också utbildningar, handledning och terapeuter i KBT, ACT, MBT och lösningsfokuserad terapi.


Maila oss om det totala utbudet, mer information eller om du vill skräddarsy någon utbildning internt.

List på utbildningar: